О АУТОРУ

Професор разредне наставе и педагошки саветник

Професор разредне наставе и педагошки саветник

Рођена сам  26.02.1965. године у Лесковцу.  Учитељски факултет завршила сам 1997. године у Врању.

Свој позив у школи оправдавам  23 године.  Изабрала сам ову професију  због љубави према деци и спремности на све потешкоће које су ме као просветара чекале. Одрекла сам се стереотипа и активно укључила у формирање генерација које изискују дивљење просечних и поштовање успешних. Моја педагошка пракса одише флексибилношћу јер су моје амбиције несебично отворене ка свим врстама едукације.

Коаутор сам  уџбеника Природа и друштво за трећи разред основне школе у издању BIGZ-а (решење:ISBN 978-86-6049-007-2).

Непрекидно се стручно усавршавам у свим организованим облицима усавршавања у школи, на стручним трибинама  државног нивоа те у организацији других установа и институција цивилног друштва.

Поводом Дана општине  Књажевац 2009.год. добила сам захвалницу за допринос у развоју образовања, припреме стручне литературе и свестране едукације.

Активно се и самоиницијативно одазивам на јавне конкурсе за децу  и готово увек радови мојих ученика бивају награђени. Посебност мог приступа је у томе што у те активности укључујем све ученике из одељења дајући свима једнаке могућности и изгледе за успех.                  

Мајка сам двојици синова који су пошли мојим стопама.

23 мишљења на „О АУТОРУ

  1. G dza Gordana je pokazala sa dugogodislji rad koi radi sa ljubav prema deci da ih pravilno vospita i obrazuje i da je gorda sa njenih dzaka i oni sa njom .

    • Драго ми је када чујем овакве речи од колега који су заиста сјајни у свом послу. Трдим се колико могу да ученицима пружим додатан материјал који ће им послужити у току рада и касније када буду одрасли људи. Биће ми драго ако се једног дана када буду родитељи сете својих првих корака на интернету и блога учитељице који су посећивали да би надоградили знање.

  2. Драга Гордана, Ви сте непревазиђени и ненадмашни. Ваш блог може бити репрезентативан на нивоу целе Србије, а и шире. Дивно је познавати учитељицу која тако несебично дели своје знање са другима. Од Вас се много може научити. Хвала Вам на томе.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s