Green Fest

На Фестивалу је учествовало 447 филмова аутора из Европе и света. У конкурецији од 52 филма за награде ушао је и филм ауторке овог блога. Наслов филма је:  „Делујем локално, мислим глобално“ у коме су ученици учинили мали корак који је велик за човечанство.

Филм је освојио специјалну  награду Секретеријата за заштиту животне средине  и обавезује  да се не стане, већ да се и даље ради на усавршавању и примени информационих технологија у настави; ширењу видика из области заштите и унапређивања животне средине: васпитавању младих генерација у еколошком и здравом духу; развијању функционалних знања…

Као добитник награде захваљујем се ученицима  јер су били носиоци више сличних  пројеката и имали запажене резултате. Ангажовањем у локалној средини (акције, пешачке туре, приредбе…), они се припремају да научено примене и сачувају своју ПЛАНЕТУ за будуће генерације.

Део ученика из одељења ,  31.октобра  2014.године  били су активни учесници фестивала. Радионице: „Креативна рециклажа“ и „Здравље на уста улази“ су допринеле да употпуне своје знање, а изложбе у холу да дођу до нових сазнања која ће применити у следећем полугодишту.

Слике са Green Festa:

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Филмић – Делујем локално, мислим глобално!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s